Skip to main content

Ivalo Trek – Revontulia ja keskiyön aurinkoa

60° 17′ N, 24° 94′ W
Learn to Surf with Us
Palveluksessanne

Yksilöllisesti toteutetut elämysmatkat Ivalossa

Talvisin järjestämme revontuliretkiä, valokuvausretkiä, moottorikelkkasafareita, saamelaiseen kulttuuriin tutustumista sekä pilkkiretkiä. Revontulikausi alkaa syyskuun alussa ja kestää aina maaliskuun loppuun asti. Voit varata myös huskysafarin ja porotilavierailun kauttamme.

Unelmoitko revontulien kuvaamisesta? Kuinka onnistut kaamoskuvauksessa? Ivalo Trek Lapland tarjoaa yksilölliset opastetut kuvausretket Lapissa, Ivalon ja Inarin alueilla.

Retket järjestetään pääasiassa pienryhmille; ystäville, perheille ja pariskunnille. Ryhmän maksimikoko on vain kahdeksan henkeä.

Olemme hyvin joustavia ja haluamme palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla. Mikäli sinulla on jokin erikoistoive, ota yhteyttä!

Kesäaikaan teemme ohjattuja luontoretkiä, uutena palveluna aloitimme viime kesänä Inarijärven veneretket. Pääset mukanamme myös opastetuille marja- ja sieniretkille. Syksyn koittaessa aloitamme kanalintumetsästyksen seisovilla lintukoirilla, myös niille retkille on mahdollista osallistua.

Viemme myös vieraita Norjaan kuningasrapusafareille, Norjan rajatilanteen mukaisesti.